Complementair Natuurgeneeskundig therapeut.

Conny is in 1983 afgestudeerd als Klinisch Chemisch Analist (HLO-A) in Venlo. Aantal jaren in de zorgsector gewerkt, waarna werkzaam geweest in het bedrijfsleven als logistiek manager. Uiteindelijk haar passie voor dieren gevolgd en diverse diploma’s behaald op dit vlak met als laatste Natuurgeneeskundig veterinair therapeut in 2011. Het spiegel effect tussen mens en dier kreeg haar aandacht, bleef haar trekken en verbazen en bracht haar terug op het pad van helpen en ondersteunen van mensen.

In 2011 behaalde ze haar diploma’s aroma- en bloesemtherapie. In 2012 zowel bioresonantie therapie,alsmede kwalificeerde ze zich als humaan Bowen therapeut. Ze schoolt zich steeds bij en blijft hierdoor up to date en volop in ontwikkeling.

Haar ervaring heeft ze op gedaan in praktijken, waarna in 2007 haar eigen bedrijf gestart is. In eerste instantie begonnen met een hondenschool en gedragstherapie voor honden, waarna uitgebreid met een complementair natuurgeneeskundige veterinaire praktijk.  Sinds 2012 heeft ze haar praktijk uitgebreid met het ook behandelen van mensen als Natuurgeneeskundig complementair therapeut met o.a. de Bowen Techniek en Bioresonantie therapie.

Haar motto:
“Welzijn en Balans voor mens en dier is waar ik voor ga”